Eco Partner System reprezinta in Romania interesele grupului BIESSE WOOD DIVISON.

 • Lifter 2T

  LIFTER 2T este un descarcator automat pentru pachete de panouri fiind dotat cu ghiare de prindere si sustinere. Reprezinta solutia ideala pentru descarcarea automata a unui centru de croire tip WNA, realizand in acest fel o celula automata de croire panouri, care poate realiza o capacitate maxima de productie cu un singur operator.

  Lifter 2T
 • Sisteme de transfer panouri

  Divizia RBO ofera o gama completa de Sisteme de transfer panouri, Sisteme de intors panouri, Sisteme de rabatat panouri care pot fi adaptate si integrate in Liniile automate de productie.

  Sisteme de transfer panouri
 • Aster

  Incarcatorul / Descarcatorul automat de panouri model ASTER ofera un raport excelent pret/performanta. Cu dimensiuni reduse ASTER devine masina ideala pentru spatiile de productie reduse in care se doreste un grad inalt de automatizare.

  Aster
 • Winner

  Incarcatorul / Descarcatorul model WINNER reprezinta top-ul de gama RBO, o masina cu performante mecanice de execeptie care poate fi integrata in linii automate de productie de mare capacitate.

  Winner
 • Advantage

  Incarcatorul / Descarcatorul model ADVANTAGE este o masina modulara si flexibila destinata exigenteleor specifice ale clientilor, respectiv deplasarea pe verticala a panourilor in celule de prelucrare automate.

  Advantage

Automatizari

Lifter 2T
Lifter 2T

LIFTER 2T este un descarcator automat[…]

Sisteme de transfer panouri
Sisteme de transfer panouri

Divizia RBO ofera o gama completa de[…]

Aster
Aster

Incarcatorul / Descarcatorul automat[…]

Winner
Winner

Incarcatorul / Descarcatorul model WINNER[…]

Advantage
Advantage

Incarcatorul / Descarcatorul model ADVANTAGE este[…]