Eco Partner System reprezinta in Romania interesele grupului BIESSE WOOD DIVISON.

 • Insider Door

  Centrul de prelucrare Insider Door a fost proiectat pentru a realiza operatiile de gaurire si introducere balamale in fronturile de usi destinate corpurilor de mobila.

  Insider Door
 • Cosmo NK

  Presa electromecanica semi-automata Cosmo NK  este destinata asamblarii corpurilor de mobilier. Cu o structura compacta si simplu de utilizat Cosmo NK reprezinta un instrument util pentru toti producatorii de mobila asamblata.

  Cosmo NK
 • Insider

  Centrul de prelucrare INSIDER a fost proiectat pentru a realiza operatiile de gaurire si introducere balamale in fronturile de usi destinate corpurilor de mobila.

  Insider
 • Matrix

  Centrul de prelucrare cu CN model MATRIX, este o masina care realizeaza toate prelucrarile panoului prin “trecere”,  realizand maximum de performanta cand este integrat intr-o linie de prelucrarea automata. Masina poate fi configurata functie de exigentele particulare ale clientilor.

  Matrix
 • Elix

  Centrul de gaurit si introdus cepuri ELIX realizeaza gaurirea orizontala introducerea cepurilor rotunde. ELIX poate fi dotat cu una sau doua mandrine de gaurit si cu un dispozitv de introdus adeziv si cepuri. Pozitionarea unitatilor de lucru este gestionata de un control numeric care utilizeaza aceiasi tehnologia de la centrele de prelucrare tip Rover. O investitie ideala pentru toti producatorii care livreaza mobila asamblata.

  Elix

Centre de prelucrare cu CN pentru introducere feronerie

Insider Door
Insider Door

Centrul de prelucrare Insider Door a fost[…]

Cosmo NK
Cosmo NK

Presa electromecanica semi-automata[…]

Insider
Insider

Centrul de prelucrare INSIDER a fost[…]

Matrix
Matrix

Centrul de prelucrare cu CN model MATRIX,[…]

Elix
Elix

Centrul de gaurit si introdus cepuri[…]