Eco Partner System reprezinta in Romania interesele grupului BIESSE WOOD DIVISON.

 • Akron 1300

  Seria de masini de bordurat AKRON 1300 ofera micilor producatori posibilitatea de a realiza produse de calitate cu o investitie minima. Masinile din seria AKRON 1300 se livreaza in mai multe configuratii standard, de la cea mai simpla (doua grupuri) pana la  cea mai complexa configuratie ( care include grupurile de pre-frezare si rotunjire la capete).

  Akron 1300
 • Akron 1400

  Seria de masini de bordurat AKRON 1400 ofera producatori mici si mijlocii posibilitatea de a realiza o cantitate considerabila de produse de calitate cu o investitie minima. Masinile din seria AKRON 1400 se livreaza in mai multe configuratii standard pentru a satisface toate exigentele clientilor. Optional grupurile de lucru pot fi automate si gestionate de CN.

  Akron 1400
 • Stream A

  Seria de masini automate de bordurat STREAM A reprezinta gama industriala de masini de bordurat produsa de divizia BIESSEEDGE. Grupurile de lucru de la masinile din seria STREAM A pot fi configurate functie de exigentele clientilor. Masinile sunt predispuse pentru a fi utilizate cu sistem de intoarcere a panourilor (optional) care ofera posibilitatea de fi deservite de un singur operator.

  Stream A
 • Stream B

  Seria de masini automate de bordurat STREAM reprezinta topu-ul de gama pentru masini de bordurat industriale produse de divizia BIESSEEDGE. Grupurile de lucru de la masinile din seria STREAM pot fi configurate functie de exigentele clientilor, masinile fiind gestionate de PC. Masinile sunt predispuse pentru a fi utilizate cu sistem de intoarcere a panourilor (optional) care ofera posibilitatea de fi deservite de un singur operator Posibilitate de[…]

  More
  Stream B
 • Stream B Soft

  Seria de masini automate de bordurat STREAM reprezinta topu-ul de gama pentru masini de bordurat industriale produse de divizia BIESSEEDGE. Grupurile de lucru de la masinile din seria STREAM SOFT pot fi configurate functie de exigentele clientilor, masinile fiind gestionate de PC. Masina standard este dotata cu grup SOFTFORMING pentru aplicarea cantului soft/post-format (ne-coplanar sau coplanar functie de configuratia masinii). Masinile sunt predispuse[…]

  More
  Stream B Soft
 • Stream SB

  Seria de masini automate duble de formatizat si bordurat STREAM SB reprezinta top-ul de gama pentru masini de bordurat industriale produse de divizia BIESSEEDGE. Grupurile de lucru de la masinile din seria STREAM SB pot fi configurate functie de exigentele clientilor, masinile fiind gestionate de PC. Masinile sunt utilizate “stand alone” sau in linii automate (doua masini)  pentru a realiza dintr-o trecere cantuirea pe toate cele patru[…]

  More
  Stream SB
 • Omnia

  Seria de masini automate de bordurat sau masini duble automate de bordurat OMNIA se adreseaza aplicatiilor particulare solicitate de client. Avand la baza conceptul Stream, masinile din seria OMNIA sunt masini special proiectate si construite pentru aplicatia particulara a clientului.

  Omnia
 • Omnia Flexa SB

  Seria de masini automate de bordurat OMNIA FLEXA SB reprezinta o masina hibrid, fiind o masina dubla in partea de formatizare si o masina monolaterala in partea de aplicare si prelucrare cant. Avand la baza conceptul Stream SB, masinile din seria OMNIA FLEXA SA sunt masini special proiectate si construite pentru aplicatia particulara a clientului, fiind de ne-inlocuit in liniile flexibile automate de prelucrat panouri.

  Omnia Flexa SB

Mașini de bordurat

Akron 1300
Akron 1300

Seria de masini de bordurat AKRON 1300[…]

Akron 1400
Akron 1400

Seria de masini de bordurat AKRON 1400[…]

Stream A
Stream A

Seria de masini automate de bordurat STREAM[…]

Stream B
Stream B

Seria de masini automate de bordurat STREAM[…]

Stream B Soft
Stream B Soft

Seria de masini automate de bordurat[…]

Stream SB
Stream SB

Seria de masini automate duble de formatizat[…]

Omnia
Omnia

Seria de masini automate de bordurat[…]

Omnia Flexa SB
Omnia Flexa SB

Seria de masini automate de bordurat[…]