Eco Partner System reprezinta in Romania interesele grupului BIESSE WOOD DIVISON.

 • bSolid

  bSolid este noul program software inovativ dezvoltat de firma Biesse SpA. Programul bSolid permite chiar utilizatorilor ne-experimentati sa opereze cu functii sofisticate si sa realizeze trecerea de la o idee direct la proiectare si vizualizare piesa numai prin citeva click-uri pe mouse. bSolid contine functii care pot realiza proiectarea piesei in 3D si a programului masina pentru piesa proiectata prin apasarea unei singure taste. bSolid contine[…]

  More
  bSolid
 • bEdge

  Software dedicat centrelor de prelucrat cu grup de aplicat cant.

  bEdge
 • bNest

  bNest este un program pentru optimizarea diagramelor de prelucrare in sistem nesting pe centrele de prelucrare cu CN model Rover A G FT, Rover A FT, Rover B FT, Rover C FT, Excel si/sau a celulelor de prelucrare in sistem nesting. Cu ajutorul bSolid proiectul se transforma in cateva secunde in progam masina.

  bNest
 • bWindows

  bWindows este un program parametric profesional pentru proiectarea ferestrelor si usilor din lemn stratificat. Cu ajutorul bSolid proiectul se transforma in cateva secunde in progam masina.

  bWindows
 • bCabinet

  bCabinet este ultima versiune a progamului profesional de proiectare mobila dezvoltat de Biesse SpA. Ofera posibilitatea de a proiecta in mod facil si usor corpuri de mobila. Cu ajutorul bSolid proiectul se transforma in cateva secunde in progam masina.

  bCabinet
 • bProcess

  Software gestiune integrată utilaje și producție.

  bProcess
 • BiesseWorks

  BiesseWorks Avansat este un program software dezvoltat de Biesse SpA. Program complet parametric pentru centrele de prelucrare cu CN model Rover, Rover Edge, Skipper. O interfata interactiva facila si intuitiva pentru o progamare rapida si facila.

  BiesseWorks

Software

bSolid
bSolid

bSolid este noul program software inovativ[…]

bEdge
bEdge

Software dedicat centrelor de prelucrat[…]

bNest
bNest

bNest este un program pentru optimizarea[…]

bWindows
bWindows

bWindows este un program parametric[…]

bCabinet
bCabinet

bCabinet este ultima versiune a progamului[…]

bProcess
bProcess

Software gestiune integrată utilaje[…]

BiesseWorks
BiesseWorks

BiesseWorks Avansat este un program[…]