Eco Partner System reprezinta in Romania interesele grupului BIESSE WOOD DIVISON.

 • Skipper V 31

  Skipper V31 este un utilaj nou de gaurire compact si versatil marca Biesse, combinand flexibilitatea si performanta intr-un spatiu restrans.

  Skipper V 31
 • Eko 2.1

  Centrul de prelucrare cu CN model EKO 2.1 combină flexibilitatea cu precizia ridicată asigurând prelucrarea în mod automat a panourilor. EKO 2.1 asigură găurirea și frezarea panourilor pe toate laturile, și opțional poate fi dotat cu magazie de scule. O mașină ideală pentru producători de mobilă la comandă, mobilă unicat sau specială.

  Eko 2.1
 • Eko 2.2

  Centrul de prelucrare cu CN model EKO 2.2 combină flexibilitatea și precizia ridicată cu o productivitate mult sporită asigurând prelucrarea în mod automat a panourilor. EKO 2.2 asigură găurirea cu două capete de găurit independente și frezarea panourilor cu motor în patru axe dotat cu magazie de scule. O mașină ideală pentru producatorii de mobilă la comandă care doresc o capacitate de producție mare.

  Eko 2.2
 • Eko 902

  Centrul de prelucrare cu CN model EKO 902 combină flexibilitatea cu precizia ridicată asigurând prelucrarea în mod automat a panourilor. EKO 902 asigura găurirea și frezarea panourilor pe toate laturile, și opțional poate fi dotat cu magazie de scule și grup de introducere cepuri în găurile constructive. Mașina poate fi dotată cu sisteme de întoarcerea automată a panourilor la operator. O mașină ideală pentru producători de mobilă[…]

  More
  Eko 902
 • Vektor

  Centru de prelucrare cu CN seria VEKTOR realizeaza frezarea si gaurirea panourilor in mod automat fara a fi nevoie de niciun reglaj din partea operatorului. Optional poate fi dotat cu grupuri dedicate  de inserare feronerie. VEKTOR este o masina extrem flexibila de mare productivitate care satisface exigentele celor care prelucreaza mobila la comanda sau mobila personalizata. Centrul poate lucra “stand alone” sau integrat intr-o linie[…]

  More
  Vektor

Centre verticale de prelucrare cu CN

Skipper V 31
Skipper V 31

Skipper V31 este un utilaj nou de gaurire[…]

Eko 2.1
Eko 2.1

Centrul de prelucrare cu CN model EKO[…]

Eko 2.2
Eko 2.2

Centrul de prelucrare cu CN model EKO[…]

Eko 902
Eko 902

Centrul de prelucrare cu CN model EKO[…]

Vektor
Vektor

Centru de prelucrare cu CN seria VEKTOR[…]