Eco Partner System reprezinta in Romania interesele grupului BIESSE WOOD DIVISON.

 • WN Serie 2

  Cel mai mic centru de croit cu comandă numerică destinat producătorilor de mobilă la comandă și unicat.

  WN Serie 2
 • SK Serie 4

  Centrele de croire SK seria 4 ofera o inalta calitatea a taieri in conditii minime de spatiu. Sunt destinate producatorilor mici si mijlocii care doresc o precizie ridicata la o capacitate de taiere medie si in conditii de spatiu limitat Centrele de croire SK seria 4 pot fi echipate cu masa elevatoare integrata in structura si/sau cu sistemul TWIN PUSHER.

  SK Serie 4
 • WN/ WNT /WNTR 6 Serie Twin Pusher

  Centrele de croire SELCO seria 6 sunt caracterizate de o mare robustete si precizie a prelucrarii. O vasta gama constructiva si de tipo-dimensiuni raspunde exigentelor clientilor. Seria WN masini cu incarcare frontala manuala. Seria WNT masini cu incarcare automata de pe o masa elevatoare. Seria WNTR masini cu masa rotativa si incarcare automata de pe o masa elevatoare. TWIN PUSHER – masini cu doua impingatoare independente.

  WN/ WNT /WNTR 6 Serie Twin Pusher
 • WN/ WNT /WNTR 7 Serie Twin Pusher

  Centrele de croire SELCO seria 7 reprezinta top-ul gamei Selco, fiind caracterizate de o mare robustete, rapiditate si precizie a prelucrarii. O vasta gama constructiva si de tipo-dimensiuni raspunde tuturor exigentelor clientilor. Seria WN masini cu incarcare frontala manuala. Seria WNT masini cu incarcare automata de pe o masa elevatoare. Seria WNTR masini cu masa rotativa si incarcare automata de pe o masa elevatoare. TWIN PUSHER – masini[…]

  More
  WN/ WNT /WNTR 7 Serie Twin Pusher
 • WNA Serie 6

  Centrele de croire WNA Serie 6 sunt centre de croire cu doua linii de taiere independente, care ofera maximum de productivitate si flexibilitate la un pret competitiv. O serie intreaga de accesorii sunt disponibile pentru a facilita operarea masini si totodata pentru a creste productivitatea acesteia: sisteme de incarcare automata cu pre-ruliere, sisteme de descarcare automata care sunt puse la dispozitie functie de exigentele particulare ale clientilor.

  WNA Serie 6
 • WNA Serie 7

  WNA Serie 7 este un centru de croire cu doua linii de taiere independente, care ofera maximum de productivitate si flexibilitate la un pret competitiv. O serie intreaga de accesorii sunt disponibile pentru a facilita operarea masini si totodata pentru a creste productivitatea acestei : sisteme de incarcare automata cu pre-ruliere, sisteme de descarcare automata care sunt puse la dispozitie functie de exigentele particulare ale clientilor.

  WNA Serie 7
 • WNA Serie 8

  Centrele de croire WNA Serie 8 reprezinta top-ul de gama SELCO fiind centre de croire cu doua linii de taiere independente, care ofera maximum de productivitate si flexibilitate. O serie intreaga de accesorii sunt disponibile pentru a facilita operarea masini si totodata pentru a creste productivitatea acestei : sisteme de incarcare automata cu pre-ruliere, sisteme de descarcare automata care sunt puse la dispozitie functie de exigentele particulare[…]

  More
  WNA Serie 8

Centre de croire cu CN

WN Serie 2
WN Serie 2

Cel mai mic centru de croit cu comandă[…]

SK Serie 4
SK Serie 4

Centrele de croire SK seria 4 ofera[…]

WN/ WNT /WNTR 6 Serie Twin Pusher
WN/ WNT /WNTR 6 Serie Twin Pusher

Centrele de croire SELCO seria 6 sunt[…]

WN/ WNT /WNTR 7 Serie Twin Pusher
WN/ WNT /WNTR 7 Serie Twin Pusher

Centrele de croire SELCO seria 7 reprezinta[…]

WNA Serie 6
WNA Serie 6

Centrele de croire WNA Serie 6 sunt[…]

WNA Serie 7
WNA Serie 7

WNA Serie 7 este un centru de croire[…]

WNA Serie 8
WNA Serie 8

Centrele de croire WNA Serie 8 reprezinta[…]